Autohuolto Helsingissä

Määräaikaishuollot

Öljynvaihto

Korjaukset​​

Vianhaku

Vaihteistoöljyn vaihto

Vikakoodien luku

Katsastuspalvelut

Toimintaperiaatteemme:

– Pyrimme käyttämään aina alkuperäislaatuisia varaosia
Suosimme alkuperäislaatuisia osia niiden laadun ja pitkän käyttöiän vuoksi, mutta ymmärrämme myös tilanteita kun pitää löytää halvempia ratkaisuja. Katsomme kanssasi sinulle sopivan vaihtoehdon.
 
– Työt tehdään noudattaen autonvalmistajan määräyksiä ja ohjeistuksia
Auton korjaus- ja huoltotöissä on ensiarvoisen tärkeää noudattaa autonvalmistajan asettamia määräyksiä ja ohjeistuksia. Näin auton mahdollinen takuu ja valmistajan virhevastuu pysyy voimassa ja auton käyttöikä ei lyhene.
 
– Teemme aina merkinnän auton paperiseen ja/tai sähköiseen huoltokirjaan
Valitettavan usein törmäämme tilanteeseen että asiakkaamme edellisiä huoltoja ei ole merkitty auton huoltokirjaan. Sähköisen huoltokirjan kanssa on erittäin hankala asiakkaan varmistua onko huolto merkitty. Meiltä saat aina sähköiseen huoltokirjaankin merkinnän ja mikäli huomaamme siellä puutteita, välitämme tiedon aina asiakkaalle.
 
– Sähköisestä huoltokirjamerkinnästä saat dokumentin todisteeksi
Harva kuluttaja edes tiedostaa, että jokaisen autonvalmistajan sähköisestä huoltokirjamerkinnästä tulee aina tulostaa tosite asiakkaalle. Meiltä saat aina tarvittavat todistukset merkinnästä.
 
– Noudatamme toiminnassamme ympäristöstandardeja
Jätteiden oikeaoppinen kierrättäminen on meille erityisen tärkeää. Erottelemme kaikki ympäristölle haitalliset aineet ja toimitamme ne hävitykseen tai kierrätykseen ympäristölakeja noudattaen.
 
– Autosi takuu ei katkea
Autonvalmistajilla on tänä päivänä muutama takuuseen vaikuttava tekijä:
1. Huolto tulee tehdä heidän ohjeistuksien mukaisesti.
2. Huollossa tulee käyttää alkuperäislaatuisia varaosia.
3. Huollosta on tehtävä merkintä auton sähköiseen huoltokirjaan, mikäli sellainen on käytössä kyseiselle autolle.
 
– Työt ja varaosat takuulla
Varaosillamme on osan valmistajan tai maahantuojan myöntämät takuuajat. Asennustyössä noudatamme AUNE-ehtojen mukaisia takuu- ja virhevastuuaikoja. Huom! Käytetyillä  tai asiakkaan toimittamilla varaosilla ei ole takuuta.