Autoteippaus

Ajoneuvon teippaus

Auton teippauksella tarkoitetaan auton osittaista tai kokonaista värin vaihtoa tähän tarkoitetulla vinyylikalvolla.

Kaikki maali- ja metallipinnat ovat teipattavissa, ja teipin yleisin kestoikä on noin 3-7 vuotta. Teipin ja asennuksen laatu sekä teipattava pinta vaikuttaa aina kestoikään.

Miksi teipata auto?

Nykyisin auton teippaus ei tarkoita pelkästään yritysten mainosteippauksia, vaan monet autot yliteipataan vain värinvaihdon vuoksi.

Teippaus on maalausta edullisempi tapa, ja väri- ja kuviovaihtoehtoja on tuhansia. Maalipinta pysyy teipin alla täysin ennallaan.

Miten teippi kestää?

Ammattilaisen tekemänä laadukas autoteippi kestää ajoneuvossa vuosia irtoamatta. Teippi kestää pesuaineita ja painepesua, monet jopa konepesua.

Teipin naarmuuntuessa se usein pystytään korjaamaan ainoastaan lämmittämällä, jolloin teippi palauttaa alkuperäisen pintansa. Teippiä on mahdollista myös kiilloittaa koneellisesti ja pinnoittaa.

Yliteippaus vai osittainen teippaus?

Teipattua autoa onkin hankala erottaa maalatusta pinnasta jos teippi on esimerkiksi maalinkaltainen kiiltäväpintainen teippi.

Joskus autoista halutaan teipata ainoastaan tiettyjä osia kuten esimerkiksi peilien kuoret, kromiset ikkunalistat tai vaikka katto.

Teippaus Autolabrasta

Valikoimastamme löydät lähes 30 vuotta autoteippejä valmistaneen KPMF:än, alan huippumerkki Avery Dennisonin sekä huippulaatuisen Vvivid:in teipit.

Katsotaan sinulle näistä mieluisa vaihtoehto ja tehdään tarjous autosi osittaisesta- tai yliteippauksesta.

Hintaesimerkkejä:
Auton Chrome Delete, eli ikkunalistojen teippaus – alk. 199,00€
Peilin kuorien teippaus – alk. 99,00€/pari
Katon teippaus – alk. 199,00€
Vanteiden teippaus – alk. 49€/vanne

Kysy tarjous sinun autollesi!