Korjaukset

Auto rikki? Ei hätää, meiltä myös pienet ja vähän suuremmatkin korjaustyöt

Olipa tarpeesi (melkein) mikä vain, me pystymme auttamaan.

Teemme huoltojen lisäksi korjaustyöt kustannustehokkaasti. Toimittajaverkostostamme löydämme varaosat autoon kuin autoon ja tarjoamme korjaustyöt monesti kiinteällä hinnalla, ilman yllätyskustannuksia.

Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta myös lasinvaihdot, maalaukset, kolarikorjaus, katsastus ja monet muut palvelut onnistuu kauttamme.

Varaosat

Päätoimittajamme on Stadin Fixus ketju, mutta saamme tilattua varaosia autoosi ulkomaita myöden. Meillä on myös yhteistyö euroopan suurimpien autopurkaamoryhmittymien kanssa, joten myös käytetyt varaosat onnistuvat tarvittaessa.

Työt ja varaosat takuulla

Varaosillamme on osan valmistajan tai maahantuojan myöntämät takuuajat. Asennustyössä noudatamme AUNE-ehtojen mukaisia takuu- ja virhevastuuaikoja. Huom! Käytetyillä tai asiakkaan toimittamilla varaosilla ei ole takuuta.

Auto kuntoon Autolabrassa

Työt tehdään noudattaen autonvalmistajan määräyksiä ja ohjeistuksia
 
Auton korjaus- ja huoltotöissä on ensiarvoisen tärkeää noudattaa autonvalmistajan asettamia määräyksiä ja ohjeistuksia. Näin auton mahdollinen takuu ja valmistajan virhevastuu pysyy voimassa ja auton käyttöikä ei lyhene.